Jomos - Damesneakers

Bestil online, og få dem leveret lynhurtig

DKK899,00

Ryd

Beskrivelse

 

Sort damesneakers fra Jomos som snøresko i læder hvilken giver skoen et utrolig flot look. Skoen er i tidsløs design, som aldrig går af mode. Skoen har air comfort sål som sikre en behagelig gang. Sålen er udtagelig. Læderen gør, at skoen er nem at vedligeholde. Husk at du kan tilkøbe imprægnering, læderfest og andet tilbehør i vores webshop. Det forlænger skoen levetid.

  • Flot damesneakers i sort læder.
  • Med udtagelig sål
  • Air comfort sål
  • Tysk top kvalitet.

 

Bestil skoen online, og få den leveret i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer overalt i Danmark, enten til en pakkeshop eller direkte hjem til dig. Skoen kan også prøves i vores showroom i Middelfart, hold øje med åbningstider her på hjemmesiden. Ønsker du at besøge os udenfor åbningstid, så tør ikke med at kontakte os på mail, telefon eller Facebook. Vi står altid klar til at hjælpe med dit næste skokøb ! Gå ikke glip af nyheder mm. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Skowolter er en internetbutik, som har rødder helt tilbage fra 1924 hvor butikken var placeret i Ryesgade i Aarhus. 1998 gik butikken online, og var faktisk den første internetbutik i Danmark der solgte sko. Vi har specialiseret os i små og store sko i størrelsen 32-35 og igen fra 42-46 til kvinder, og herresko i størrelse 46 og op efter. Dog har vi også plads til sko i de mere almindelig størrelser.

SkoWolter.dk er E-mærket, som er din garanti for en sikker handel. Vi modtager mange forskellige betalingskort samt mobilpay, og ved os trækkes pengene først når ordren afsendes fra lageret i Middelfart. Du kan nemt returnerer dine sko tilbage til os indenfor 14 dage, hvis de ikke passer eller du fortryder dit køb.

Yderligere information

Vægt 08 kg
Brands

Jomos

Farver

Sort

Størrelser

44

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jomos – Damesneakers”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *