Jomos - Sneakers

Bestil online, og få leveret lynhurtig

DKK1.199,00

Ryd

Beskrivelse

Flot sneakers fra Jomos i blå læder som sikre skoen et flot design. Skoen er med snøre og føles som en utrolig let sko der ikke belaster foden. Den har ekstra vidde som gør den bred (uden at se bred ud), og er med udtagelig sål. Sålen er med air comfort, der sikre en behagelig gang. Tysk kvalitet fra Jomos. Husk at du kan tilkøbe imprægnering, læderfedt og andet tilbehør i vores webshop. Det forlænger skoen levetid.

  • Sneakers fra Jomos.
  • Blå læder.
  • Flot design.
  • Air comfort sål.
  • Udtagelig sål.
  • Tysk top kvalitet.

 

Bestil skoen online, og få den leveret i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer overalt i Danmark, enten til en pakkeshop eller direkte hjem til dig. Skoen kan også prøves i vores showroom i Middelfart, hold øje med åbningstider her på hjemmesiden. Ønsker du at besøge os udenfor åbningstid, så tør ikke med at kontakte os på mail, telefon eller Facebook. Vi står altid klar til at hjælpe med dit næste skokøb ! Gå ikke glip af nyheder mm. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Skowolter er en internetbutik, som har rødder helt tilbage fra 1924 hvor butikken var placeret i Ryesgade i Aarhus. 1998 gik butikken online, og var faktisk den første internetbutik i Danmark der solgte sko. Vi har specialiseret os i små og store sko i størrelsen 32-35 og igen fra 42-46 til kvinder, og herresko i størrelse 46 og op efter. Dog har vi også plads til sko i de mere almindelig størrelser.

SkoWolter.dk er E-mærket, som er din garanti for en sikker handel. Vi modtager mange forskellige betalingskort samt mobilpay, og ved os trækkes pengene først når ordren afsendes fra lageret i Middelfart. Du kan nemt returnerer dine sko tilbage til os indenfor 14 dage, hvis de ikke passer eller du fortryder dit køb.

Yderligere information

Vægt 08 kg
Brands

Jomos

Farver

Blå

Størrelser

44

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jomos – Sneakers”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.