Remonte – Vinterstøvle

DKK999,00

Ryd

Beskrivelse

Praktiske og smarte vinterstøvler fra Remonte som er forret med lammeuld. De holder dine fødder varme og tørre i vintermånederne da de også er behandlet med tex som er det samme som gore-tex. De har den moderne olivengrønne farve.
Skoene er lavet med termosåler som også sikre dig varme fødder om vinteren.

  • Smarte vinterstøvler i stor størrelse
  • Tekstil og læder
  • Str. 43-45
  • Snøre som lukning
  • Efterårskollektion
  • Termosål

Bestil skoen online, og få den leveret i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer overalt i Danmark, enten til en pakkeshop eller direkte hjem til dig. Skoen kan også prøves i vores showroom i Middelfart, hold øje med åbningstider her på hjemmesiden. Ønsker du at besøge os udenfor åbningstid, så tør ikke med at kontakte os på mail, telefon eller Facebook. Vi står altid klar til at hjælpe med dit næste skokøb ! Gå ikke glip af nyheder mm. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Skowolter er en internetbutik, som har rødder helt tilbage fra 1924 hvor butikken var placeret i Ryesgade i Aarhus. 1998 gik butikken online, og var faktisk den første internetbutik i Danmark der solgte sko. Vi har specialiseret os i små og store sko i størrelsen 32-35 og igen fra 42-46 til kvinder, og herresko i størrelse 46 og op efter. Dog har vi også plads til sko i de mere almindelig størrelser.

SkoWolter.dk er E-mærket, som er din garanti for en sikker handel. Vi modtager mange forskellige betalingskort samt mobilpay, og ved os trækkes pengene først når ordren afsendes fra lageret i Middelfart. Du kan nemt returnere dine sko tilbage til os indenfor 14 dage, hvis de ikke passer eller du fortryder dit køb.

 

Yderligere information

Farver

Grøn

Størrelser

43, 44, 45

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Remonte – Vinterstøvle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *