Virksomhedens juridiske navn:
FC Friis Invest, domæne Skowolter.dk
CVR nr.: 42738484
Adresse: Rudbæksbanke 31A
5500 Middelfart
E-mail: info@skowolter.dk
Telefonnummer: +45 60 54 82 18
Etableringsår: 1924 (Skowolter) 2021 (FC Friis Inverst ApS)

OBS retur og reklamation sendes til anden adresse.

Din bestilling vil blive ekspederet i løbet af 1 – 3 dage alt afhængig af betalingsform. Det går hurtigst med dankort. Til Sverige skal man regne med 2 dages længere leveringstid. Til Norge desværre 10 – 14 dage længere. (Rekorden er 5 uger til Trysil)

 

Betalingsformer og levering

Vi tilbyder følgende forskellige betalingsformer:
Betalingskort (Dankort, VISAKort, EUROCard/MasterCard, Visa-electron), og mobilepay
Uanset hvilken betalingsform du vælger, sendes dine sko ud til dig med postvæsenet.
Ved levering og betaling pr. efterkrav vil bestillingen blive ekspederet næstfølgende hverdag.
Der tages ikke kortgebyr ved betaling på skowolter.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra skowolter.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
SKOWOLTER står for transportrisikoen mellem os og dig Er pakken og/eller indholdet skadet, bedes du anmelde det på posthuset eller hos postbuddet. Opdager du en skade ved åbningen af pakken, så kontakt os. Du kan sende os en mail på info@skowolter.dk

 

Levering

Levering sker med GLS enten til pakkeshop 49 kr. eller hjemmelevering 89 kr. Ved køb over 999 kr. er leveringen gratis. Leveringstiden er 1-2 dage i Danmark. 3-4 dage til Sverige og Finland. 10-14 dage med PostNord til Norge, Grønland og Færøerne. Grækenland ca. 1 måned. Øvrig EU ca. 10 -14 dage. Vi leverer ellers ikke udenfor EU.

 

Fortrydelsesret

Har du sendt en vare ind til fortrydelse, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på skowolter.dk. Sådan forholder du dig ved svigtende levering Hvis du ikke modtager dine sko som forventet, bedes du kontakte os på info@skowolter.dk eller tlf. 60 54 82 18. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  1. a) har modtaget din vare
  2. b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal senest 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives på e-mail til info@skowolter.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Beløbet du kan få tilbage er afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan benytte den vedlagte returlabel, her koster returfragten 49 kr. som vil blive fratrukket tilbagebetalingen. Du er også velkommen til selv købe en returlabel og sende varen retur. Vi anbefaler at du benytter GLS, da det er dem vi bruger som fast speditørpartner. 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, eller ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Der fratrækkes 49,- i returfragt og håndtering

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Skowolter

Langelandsvej 12C

5500 Middelfart

Vi anbefaler at varen sendes retur med GLS, da vi aftaler med dem om forsendelse.

Du kan også fortryde købet ved at aflevere varen personligt på ovenstående adresse. Se venligst vores åbningstider på forside eller ved forudgående aftale.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes sender det med den medsendte adresseseddel (gælder ikke pr. efterkrav).

Ønsker du at bytte, skal du lave en ny bestilling over nettet, medmindre det er til en anden str. så kan du bare skrive på fakturaen hvad du ønsker i stedet. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Anmærkning og reklamation

Hvis en sko har fejl eller er skadet, bedes du kontakte os, så vi kan løse problemet. Dine spørgsmål besvares enten ved henvendelse med email: info@skowolter.dk. På telefon 60 54 82 18.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på skowolter.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Skowolter

Langelandsvej 12C

5500 Middelfart

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Registreringspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos FC Friis Invest ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.skowolter.dk er FC Friis Invest ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@skowolter.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:

Skowolter

Langelandsvej 12C

5500 Middelfart

Tlf. 60 54 82 18 

info@skowolter.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Skowolter.dk
Langelandsvej 12C
5500 Middelfart
info@skowolter.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

Bestilt den:

Modtaget den: 

Forbrugerens navn: 

Forbrugerens adresse:  

Forbrugerens underskrift:

Dato: 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.01.2024