Hvem er Skowolter

Små og store sko, der passer - Små damesko - Store damesko - Store herresko

Skowolter er specialist i yderstørrelserne. De små og de helt store størrelser til både herrer og damer.

I vores showroom og butik har vi et stort udvalg af sko til specielle fødder fra mange forskellige mærker: sneakers, pumps, ballerina, støvler og sandaler – og meget andet. Vi giver dig en personlig service, så du kan shoppe sko i ro og mag. Vores webshop er altid opdateret og har åbent døgnet rundt, med dag-til-dag-levering af din bestilling.

Sko Wolter: Små og store sko – Til damer og herre - god service – hurtig levering

Sko som hobby – og som forretning

Skowolter ejes af Frederik og Camilla Friis-Petersen. Frederik arbejder med salg af reservedele og Camilla arbejder som sygeplejerske – og så er hun skonørd:

”Jeg elsker sko! De er beklædning, håndværk, kunst og mode”

 

Camilla er også virksomhedens indkøber. Hun har en sjette sans, når det kommer til stil og mode: ”De sko, jeg køber hjem til butikken, skal være praktiske, komfortable og ikke mindst moderne”

Camilla besøger skoproducenter og deltager på messer, så hun altid er opdateret med den sidste nye viden.

Sko til fødder med særlige behov

Har du nogensinde prøvet at føle dig helt ved siden af? Sådan en følelse oplever folk med meget små eller store fødder ofte, når de skal købe sko. Skowolter er drevet af lysten til at hjælpe lige præcis den slags kunder.

Camillas ønske er, at køb af sko skal være en tryg og rar oplevelse for alle:

”I vores showroom er alle velkomne. Mange af vores kunder har ledt forgæves efter pæne sko i særlige størrelser i de almindelige butikker. Hos Skowolter får du trygge rammer og det gode udvalg af kvalitetssko i både små og store størrelser.”

 

Glade kunder fortæller, at de aldrig har kunnet finde det store udvalg i butikkerne – derfor har de aldrig ejet det samme antal sko som folk med helt almindelige fødder ofte har stående derhjemme: Citat Brit Andersen

 

”Pludselig kan jeg vælge mellem mange par sko – tidligere har jeg måttet nøjes med ene par, der stod allerbagerst på hylderne i butikkerne. Med Skowolters udvalg er jeg faktisk nødt til at fravælge noget… og når jeg kommer igen om to måneder, er der en hel masse andre sko at vælge imellem”

Brit Andersen, Haderslev

 

Mange skokøbere har det som Brit; SkoWolter er nu blevet deres foretrukne forhandler, og flere kunder besøger butik og showroom med jævne mellemrum for at se det skiftende sæsonudvalg og nyde følelsen af at kunne vælge mellem flere gode produkter på hylderne:
”Når der er så stort et udvalg, vil jeg kun handle her – og jeg får god service oven i købet.”

 

Historien: i Wolters fodspor

Skowolter blev stiftet af H.C Wolter i 1924, oprindeligt under et andet navn. Sønnen Henrik Wolter overtog forretningen i 1990, og op gennem 90’erne etablerede han fem fysiske butikker i Østjylland, og i 1998 blev Skowolter den første danske online-skobutik. Dét praler vi gerne af!

 

I 2014 flyttede butik, lager og showroom til Middelfart.

I 2021 overtog Camilla butik, showroom og webshop fra Henrik Wolter, og driver nu forretningen videre under samme navn: ”Jeg er stolt af at overtage en
butik, som har rødder helt tilbage til 1924, og vi vil fortsat levere kvalitetssko, der passer til både små og store fødder”

 

Siden 2021 har Frederik, Camillas mand, været en del af forretningen. Han blev smittet af Camillas begejstring for sko, og i dag deltager de på lige fod. Og Camillas mor håndterer lageret, butikken, pakning af ordre og en masse andet; Skowolter er derfor også en familievirksomhed i dag. Kernen i forretningen er fortsat den samme, som Henrik Wolter i sin tid formulerede: kvalitetssko i både små og store størrelser.

 

Vision og mission: den førende forhandler med den gode service

Skowolter vil være Danmarks førende forhandler af sko i specielle størrelser.

 

Vores mission er at hjælpe og rådgive vores kunder til at få smarte og praktiske sko i både små og store størrelser. Vi arbejder dagligt på at sikre dette, gennem vores kontakt med både leverandører, producenter og kunder – og vores showroom og webshop er altid opdateret med de nyeste varer.

 

Som førende forhandler skal man have et stort udvalg. Skowolter forhandler allerede et stort udvalg af mærker: Collonil, Gabor, Högl, LICO, Remonte og Tamaris, for bare at nævne nogle få. Senest er også Angulus kommet på leverandørlisten.

Skowolter knokler for at få aftaler med endnu flere leverandører. Camilla og Frederik håber, at flere skoproducenter vil få øjnene op for mulighederne og begynde at producere voksensko i helt små og helt store størrelser. Frederik beskriver det sådan her:

”Glæden hos en kunde, der finder et stort udvalg af sko i en størrelse, der passer…dét er bare guld værd!”

 

Både sko og åbningstider, der passer dig

Butik og showroom holder åbent, når kunderne har fri: tirsdag og torsdag kl. 17-19 samt hver anden weekend er fast åbningstid – og du kan altid ringe og træffe aftale om et besøg på et tidspunkt, der passer dig. Webshoppen har altid åbent. Vi pakker din bestilling med det samme og afsender pakker dagligt.

 

Du kan betale med både kreditkort og Mobile Pay i webshoppen og i den fysiske butik er det muligt at betale med mobilepay. Så bliver det ikke nemmere.

 

Et voksende behov: Vores fødder bliver større

Statistikken taler sit tydelige sprog: gennemsnitshøjden for et menneske, der lever i Danmark, er øget med 10 centimer siden 1896, ifølge Statens Institut for Folkesundhed.

(link til artikel: https://elifesciences.org/articles/13410

Link til artiklen, der omtaler studiet: https://www.sdu.dk/da/sif/ugens_tal/35_2016

Udviklingen skyldes især bedre ernæring og et effektivt sundhedssystem. Når vi bliver højere, får vi også større fødder. Men produktionen af sko har ikke fulgt den samme kurve.

Frederik siger:

”Skoproducenterne har ikke helt fået øjnene op for den øgede efterspørgsel. Når de gør det – og dét arbejder vi på at hjælpe dem med – og begynder at producere sko til større fødder, er vi klar til at sælge deres produkter.”

 

Hos Skowolter er vi også opmærksomme på kunder med små og store fødder.

I det hele taget arbejder vi på, at ingen kunder skal føle sig udenfor – de skal bare kunne finde sko, der passer til deres fødder.

 

Vil du også gerne finde sko, der passer til dine fødder?
Besøg os i dag