Har du spørgsmål? Så kontakt Skowolter

Camilla og Frederik er rejst på bryllupsrejse, derfor er det Christine som står for driften mens vi er på ferie. Vi pakker og sender ordre som vi plejer (dag til dag levering). Hvis ordre sendes retur, bliver det hele ordnet tirsdag d. 28/11 når vi er tilbage fra ferie. Vi vil ikke kunne træffes på telefon, men besvarer mails løbende. 

Vi kan kontaktes på både telefon, e-mail, Facebook og Instagram. 

Skowolter sælger sko i små og store størrelser, som bla. har ekstra vidde eller god svangopbygning. Vi sælger via vores hjemmeside med dag til dag levering eller i vores showroom i Middelfart.

Vores dygtige personale vil gøre meget for at hjælpe dig med dit næste skokøb, derfor sætter vi en stor ære i at betjene vores kunder bedst muligt om du vælger at købe over vores hjemmeside eller ved fysisk besøg i vores showroom. Vi er enormt fleksible med hensyn til et besøg, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Vores showroom er også vores lager, derfor sikre vi, at du kan få dine nye sko med hjem når du besøger os i Middelfart. I vores showroom kan der betales kontant eller med mobilpay. 

Adresse

Langelandsvej 12C,
5500 Middelfart

Kontaktinformation

Åbningstider

Webshop: 24/7
Fysisk butik: Se åbningstider her